Απάντηση Αναγνώστου προς Καραβασίλη

 

Στην αρχαία ρήση «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη», παραπέμπει ευθέως η ανακοίνωση του Συνδυασμού «Χίος Μπροστά» και σαφέστατα υποδηλώνει τον πανικό του επικεφαλής κυρίου Καραβασίλη μπροστά στην πανθομολογούμενη διαπίστωση για την άριστη εικόνα που παρουσιάζουν από πλευράς καθαριότητας η Πόλη της Χίου και οι  οικισμοί του Δήμου μας, σε μία περίοδο που το νησί μας έχει κατακλυσθεί από χιλιάδες επισκέπτες και η Υπηρεσία μας καθημερινά  εισπράττει τα εύσημα και τις ευχαριστίες όλων εκείνων που βλέπουν το δάσος και όχι το δέντρο όπως κύριος Καραβασίλης.

Θα περιμέναμε μάλιστα η όποια κριτική από την πλευρά του κυρίου Καραβασίλη να αφορά τυχόν παραλείψεις της Υπηρεσίας και όχι για τον συγκεκριμένο λόγο όπου εργαζόμενος θεωρώντας αυτονόητη υποχρέωση , όπως άλλωστε έχουμε πράξει κατ’ επανάληψη σε διάφορες συνοικίες ,περισυνέλεξε από ιδιωτικό χώρο απορρίμματα που είχαν παρασυρθεί από τους παρακείμενους κάδους.

Εάν το πρόβλημα του κυρίου Καραβασίλη είναι η καθαρή πόλη και ο ζήλος που επιδεικνύουν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους οι υπάλληλοι της Καθαριότητας, ε ναι τότε να το δεχτούμε και να το θέσουμε στη διάθεση των πολιτών να το κρίνουν.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.